Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

На аутопуту код ниша ланчани судар

Тешка саобраћајна несрећа догодила се јутрос на деоници аутопута Ниш – Лесковац, код наплатне рампе Дољевац, када су се, из за сада непознатог разлога, сударила три возила.

У судару који се у 8,30 догодио код наплатне рампе Дољевац погинула је једна жена, а петоро лица је лакше и теже повређено. Међу повређенима се налази и Зоран Бабић, директор Коридора Србије.
За сада није познато како је дошло до удеса, али су због великог броја повређених интервенисале Хитна помоћ из Ниша и из Дољевца.

Како је саопштено погинула особа се налазила у аутомобилу са којим се сударило возило директора Коридора 10, Зорана Бабића.

Из Клиничког центра Ниш саопштено је да Бабић има прелом бутне кости и пребачен је у нишки КЦ, одакле је касније послат за Београд, док је жена задобила повреде грудног коша.

Троје лакше повређених су мушкарци.

Како пишу “Новости”, удес се догодио на наплатној рампи када је возило у коме се налазио Бабић, услед велике брзине и густе магле која је смањила видљивост чак на 15 метара, промашило канал за електронску наплату путарине и ударило у возило које је на рампи чекало на наплату путарине.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>