Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

У наредна три дана нагло топљење снега

Републички хидрометеоролошки завод издао је упозорење да ће од 1. до 3. фебруара на подручју Србије доћи до интензивног отопљавања снежног покривача уз јак и олујни јужни и југоисточни ветар.

Од петка до недеље услед значајног пораста температуре и јаког, а за викенд на планинама и олујног јужног и југоисточног ветра, доћи ће до наглог топљења снега у пределима до 1.500 метара надморске висине, кажу у РХМЗ.

У Србији је данас ујутру и пре подне местимично било магловито, а током дана облачно, понегде са слабим мешовитим падавинама – кишом, суснежицом и снегом. Током ноћи делимично се очекује разведравање.

До 7. фебруара очекује се умерено и потпуно облачно и осетно топлије време. До недеље ће бити ветровито и углавном суво, са умереним и јаким, у кошавском подручју и на планинама и олујним јужним и југоисточним ветром, са наглим топљењем снега и у планинским пределима.

У недељу после подне на северу, западу и југозападу, а од понедељка и у осталим крајевима очекује се местимично киша, а на вишим планинама снег, уз мањи постепени пад температуре.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>