Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Седми добротворни Светосавски бал у Нишу

Седми по реду Добротворни Светсосавски бал одржаће се ове године 27. јануара у Светосавском дому у Нишу.

Организатор бала је, као и претходних година, Студентски културни центар Ниш, а бал се одржава на иницијативу Хаџи Ивана Редија и уз благослов Епископа нишког, господина Арсенија.
Тим поводом заказана је конференција за новинаре која ће се одржати 16. јануара у великој сали Универзитета, са почетом у 11 сати.

“Поред информација о предстојећем Балу, сви присутни моћи ће да виде и гусеничара за инвалидска колица који је за Удружење студената са хендикепом, набављен средствима прикупљеним на прошлогодишњем добротворном Светосавском балу”, кажу у Студентском културном центру Ниш.

Новинарима ће се овом приликом обратити Јасмина Бараћ Перовић, председница Удружења студената са хендикепом, Хаџи Иван Реди, идејни творац Бала и Драгана Петковић, директорка Студентског културног центра Ниш.

“Ове године средства ћемо прикупљати за опремање сензорне собе центра за дневни боравак деце, омладине и одраслих лица ментално ометених у развоју „Мара“, као и за набавку производа из антидекубиталног програма за негу најтеже оболелих чланова Удружења церебралне и дечије парализе”.

“Будимо јединствени у хуманости” – мото је и седмог добротворног Светосавског бала у Нишу.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>