Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Изложба слика Ивана Милуновића

У Галерији Нишког културног центра, у уторак, 15. јануара, са почетком у 19 часова одржаће се отварање изложбе слика Ивана Милуновића.

Иван Милуновић рођен је у Краљеву 1977. године. Завршио је Средњу уметничку школу „Ђорђе Крстић” у Нишу 1997. године. Прву годину студија завршио је на Академији ликовних уметности у Требињу, а дипломирао је на Факултету уметности Универзитета у Приштини, у класи професора Зорана Фуруновића, 2002. године, на одсеку Сликарство.Члан је Удружења ликовних уметника Србије, Удружења ликовних уметника „Владислав Маржик” Краљево и Удружења ликовних и примењених уметника Краљево, чији је оснивач. Од 2015. године је вршилац дужности директора Завода за заштиту споменика културе Краљево.

Милуновићеве слике, цртежи, графике и мозаици се налазе у многим јавним и приватним колекцијама. Његови цртежи заступљени су у колекцији Гуров Јурија Владимировича у Москви и Михаила Алшибаје.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,171 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>