Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Милетић и Лазаревићева на КиМ

Снег и  завејани путеви нису омели народоног посланика Милију Милетића да заједно са Татјаном Лазаревић, председницом СО Сврљиг и Игором Стевановићем, председником СО Књажевац дођу до Зубиног Потока и тамо разговарају о унапређењу пољопривреде.

Члан скупштинског Одбора за пољопривреду и народни посланик Милија Милетић пренео је опредељење државе да акценат стави на развој села и додао да је циљ посете преношење искустава из других средина житељима Зубиног Потока и Косова и Метохије.

Председник СО Књажевац Игор Стевановић позвао је житеље Зубиног Потока и преседника Привременог органа ове општине да посете њихову општину и тамошње привреника јер је, како је рекао то једна од шанси да људи могу да остану овде и имају могућност да зараде и живе од тога.

Општина Зубин Поток има велики потенцијал када је развој пољопривреде у питању, па ће у наредном периоду приоритет бити развој пољопривредних грна, каже председник Привременог органа Зубиног Потока Срђан Вуловић захваљујући на посети делегацији са југа Србије.

Ради успешне даље сарадње договорено је да пољопривредни произвођачи из Ибарског Колашина ускоро буду гости општина Сврљиг и Књажевац.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,171 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>