Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Путина ће чекати 70.000 људи испред Храма

Председника Русије Владимира Путина, који 17. јануара долази у посету Србији, требало би испред Храма Светог Саве у Београду да дочека више од 70.000 људи, пишу “Новости”.

Како наводи лист, тај дочек организоваће невладин сектор и патриотске организације, а подршку ће им, како се очекује, дати и Српска напредна странка.

Планирано је, наводе “Новости”, да се учесници окупе на Тргу републике и крену заједно према Храму Светог Саве како би стигли у тренутку када у светињу буде долазио и лидер Руске Федерације.

“Замисао организатора је да на овај начин искажу поштовање према првом човеку Русије који је веома заслужан за учвршћивање пријатељских веза између две братске државе, али и захвалност највећој словенској земљи за подршку у међународној арени када је реч о територијалној целовитости Србије”, наводе “Новости”.

Детаљи Путиновог боравка требало би до танчина да буду разрађени до суботе, а очекује се да у Београд стигне и његова претходница како би са нашим безбедњацима још једном проверила да ли је све под конац пред ову значајну посету.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,096 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>