Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ПСГ позива чланове и симпатизере на протест у Нишу

Иако се Покрет младих “Ниш без страха”, који организује протест у Нишу у петак, 11. јануара на Тргу краља Милана, оградио од политичара, Покрет слободних грађана подржао је протест “Стоп терору – за Ниш без страха” и позвао све чланове и симпатизере да му се придруже.

Како пишу Јужне вести, организатори протеста траже оставку градоначелника Ниша Дарка Булатовића, министарке Зоране Михајловић, слободу медија, адекватно обележавање пружних прелаза, али и расветљавање серије запаљених аутомобила. Захтевају и повратак Аеродрома “Константин Велики” Нишу, као и да се забрани бављење политиком свима који су у последњих тридестет година “усрећили Ниш и Нишлије”.

Покрет слободних грађана подржава захтеве организатора и сматра да је, након узурпације и злоупотребе свих институција у Србији од стране Српске напредне странке, улица постала једино место где се може чути глас оних који не пристају на диктатуру – кажу у Покрету.

Протест заказан за 18 сати део је већ масовних београдских демонстрација против режима Александра Вучића “1 од 5 милиона”. До сада су “нишки бунт” јавно подржали опозициони блок Савез за Србију и Покрет Доста је било.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,174 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>