Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Виз ер укинуо линију за Малме из Ниша

На аеродрому “Константин Велики” у Нишу у прошлој години евидентиран је 351.581 путник, што је за 20.000 путника више него у 2017. години.

Према званичној статистици Јавног предузећа “Аеродром Ниш”, 2018. године у Ниш је слетело 1.417 путничких авиона, а то је за пет одсто мање него у 2017. години.

Аеродром “Константин Велики” прошле године био је одредиште за 37 карго авиона, који су превезли 688 тона робе, што је значајан пад у односу на 2017. годину, пошто је у тој години регистровано 85 карго авиона и 2.543 тоне робе.

Авио-компанија Виз ер од јуче више не лети са нишког аеродрома до Малмеа, тако да је та ваздушна лука тренутно редовним авионским линијама повезана са немачким Мемингемом, Братиславом, Диселдорфом, Миланом, Бечом, Дортмундом, Базелом, Стокхолмом и Цирихом.

За сада нису најављени нови летови из Ниша, а компанија “Рајанер” раније је најавила да ће у априлу укинути и летове до Диселдорфа.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,171 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>