Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Телеком Србија купио још два кабловска оператора

Телеком Србија купио је још два кабловска оператора – “Радијус вектро” и “AVcom”, а преговара са још пет мањих, рекао је у интервјуу за “Блиц” координатор за интернет и мултимедију “Телеком Србија групе” и директор М-тела Владимир Лучић.

Како је рекао, куповина кабловаца је услов за реализацију развојне стратегије “Милион плус”, којом Телеком треба да дође до више од милион корисника телевизије и интернета.

Куповином је добијено 120.000 нових интернет и телевизијских корисника које је имао “Радијус вектор” и 18.000 које је имао “АВком”.

Упитан може ли и ова куповина да изазове буру у јавности као куповина “Коперникуса”, Лучић каже да не зна зашто буру изазивају само Телекомове аквизиције, а не и конкуренције.
Решили смо да ставимо тачку на заостајање Телекома, да га поставимо тамо где треба да буде национални оператор, а то је место лидера, рекао је Лучић те додао да се Телеком финансира сопственим средствима.

Куповином кабловских оператера за пет месеци Телеком је повећао број ТВ корисника за више од 50 одсто, па их сада има преко 700.000, рекао је он и додао да компанији то даје снагу да додатно улаже.
“Циљ нам је да докажемо да не само да можемо да се изборимо са постојећом конкуренцијом и будемо лидер у услугама интернета и телевизије већ и да уђемо у утакмицу са дигиталним сервисима великих компанија”, истакао је Лучић у интервјуу за “Блиц”.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,775 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>