“Улица отвореног срца” у Нишу за Нову годину

“Улица отвореног срца” је зимски улични фестивал који ће трг Стевана Сремца од 29. децембра до 1. јануара испунити празничним духом и новогодишњим чаролијама.
Простор ће испунити уметнине, укусни залогаји и топли напици, музички програм, као и интерактивне радионице и представе за најмлађе Нишлије.
“Фестивал је хуманитарног карактера, излагачи неће плаћати закуп штандова али ће се део прихода донирати фонду за набавку опреме и матерјала за Средњу уметничку школу у Нишу. На овај начиин желимо да стимулишемо развој уметности у нашем граду”, кажу у Туристичкој организацији Ниш.
Улица отвореног срца, од почетка Казанџијског сокачета, код споменика Стевану Сремцу и Калче, биће украшена делима нишких уметника.
Фестивал организује Фабрика уметника и Туристичка организација Ниш уз подршку Канцеларија за младе Града Ниша, док је главни партнер ИДЕА.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.018 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>