Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

За жртве насиља бесплатна правна помоћ и у наредној години

Центар за људска права – Ниш наставиће да пружа бесплатну правну помоћ и правно заступање пред судовима за жртве тортуре и нечовечног поступања грађанима са територије целе Србије и у 2019. години.

У складу са Законом о бесплатној правној помоћи, за пружање правне помоћи и правно заступање ангажовани су адвокати из Ниша, Београда, Новог Сада и Новог Пазара који имају велико искусто у области људских права.

Правна помоћ је део пројекта „Свеобухватна акција против тортуре”, чији је аутор Међународна мрежа помоћи, а партнери су Центар за људска права – Ниш и Центар за грађанску иницијативу из Бивше југословенске републике Македоније. Пројекат финансира Европска комисија.

Потенцијалне жртве тортуре и нечовечног поступања ради добијања бесплатне правне помоћи и заступања пред одговарајућим судовима могу да се јаве на телефон Центра за људска права – Ниш 018/ 524 – 332, електронском поштом на адресу: ni_cent@eunet.rs или редовном поштом на адресу: Центар за људска права – Ниш, Цара Душана 54, локал 202.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>