Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Милетић разговарао са министром привреде

Народни посланик Милија Милетић данас се у Београду састао са министром привреде Гораном Кнежевићем са којим је разговарао о развоју привреде и довођењу неког инвеститора у Сврљиг ради упошљавања нових радника.

Милетић је тражио од министра Кнежевића да Министарство привреде помогне да се неки од потенцијалних инвеститора усмери ка Сврљигу јер је то општина која је близу ауто – пута и погодна је све инестиције. Он је од министра затражио и помоћ у реализацији већ започетих и нереализованих инфраструктурних пројеката.

Милетић каже за Телевизију Ласер да је доставио министру све потребе општине Сврљиг које су дефинисане буџетом општине за 2019. годину, о којима је говорио и на последњој седници Скупштине општине Сврљиг, када је разматран буџет Општине.

Милетић каже да је министар Кнежевић изразио жељу да се Сврљигу помогне и поручио да ће његово минстарство дати подршку како запошљавању, тако и планираним инфраструктурним пројектима у Сврљигу и уопште на југу Србије.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>