Почиње изградња рампе на прелазу у Доњем Међурову

У наредних 15 дана, ако временске прилике не успоре радове, “Инфраструктура железнице Србије” поставиће рампе на путном прелазу у Доњем Међурову.

Радови на изградњи путног прелаза у Доњем Међурову почињу већ данас у поподневним сатима, потврдио је за РТС пи-ар “Инфраструктуре железнице Србије” Ненад Станисављевић.
Станисављевић каже да ће, поред рампе, новина бити и чуварска служба која ће контролисати тај путни прелаз.

“Железница предузима све мере како више ни грешка појединца не би могла да изазове несрећу, јер су људски животи најдрагоценији”, истиче Станисављевић. 

У Железници такође апелују на све учеснике у саобраћају да поштују саобраћајне прописе и сигнализацију, јер како наводе, без тога ни дежурни железничари, ни рампе или друга сигнализација неће моћи да спрече трагедије.

Пет особa је погинуло, а више од 20 повређено у судару воза и аутобуса у петак на пружном прелазу без рампе у Доњем Међурову код Ниша. Троје најтеже повређених пацијената и даље је у критичном стању. 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.725 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>