Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Хуманитарна акција “Сви смо ми Деда Мраз”

Васпитно образовни систем „Креативно перо“ из Београда и хуманитарна организација „Нађи Раула“ из Ниша, уз подршку Савета за социјална питања Канцеларије за младе Града Ниша организују велику хуманитарну акцију под називом „Сви смо ми Деда Мраз“.

У склопу акције биће подељено преко 300 пакетића социјално угроженим породицама и институцијама, као и преко 2.000 килограма друге помоћи.

Подела новогодишњих пакетића деци слабијег материјалног стања одржаће се у среду, 26.децембра у великој сали Официрског дома. Тада ће поред представника Школе „Креативно перо“, бити присутан и директор Центра за социјални рад „Свети Сава“ Зоран Јовић, али и бројни представници Града Ниша. За све малишане приређен је и пригодан програм. Поред пакетића, они ће добити и дипломе пријатељства.

Јован Милић, из хуманитарне организације „Нађи Раула“ каже да су за децу припремили занимљив програм.

„Поред саме доделе новогодишњих пакетића за сву присутну децу смо припремили занимљив програм. Малишани из Анасамбла народних игара и песама „Мозаик“ приредили су занимљив програм фолклора и песме, а оно што је занимљиво, свако ко добије пакетић, уз пакетић ће добити и диплому пријатељства, које су правили наши волонтери“, каже Милић.

„У ову акцију, захваљујући школи „Креативно перо“ се укључио велики број компанија, а посебно морам да истакнем госпођу Весну Трајковић и целу породицу Трајковић, која живи и ради у Цириху. Они су нам донирали 120 пакетића и уз помоћ превозника довезли до Ниша, што показује да наша дијаспора не заборавља свој народ“, додаје Јован Милић.

Истог дана представници ВОС „Креативно перо“, организације „Нађи Раула“ и Савета за социјална питања Канцеларије за младе, посетиће и Дом Кулина, дом за смештај деце и старијих ометених у развоју, и уручити им донацију.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>