Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

МУП упозорава на употребу пиротеничких средстава у време празника

Министарство унутрашњих послова апелује на грађане да се током предстојећих празника суздрже од употребе пиротехничких средстава и да их не купују на неовлашћеним местима попут уличних тезги и пијаца, саопштено је из МУП-а Србије.

„Употреба таквих пиротехничких средстава носи са собом велике ризике који се огледају у трајним последицима по здравље, узнемирење грађана, нарушавање јавног реда и мира, као и могуће изазивање пожара и експлозија”, поручио је Момчило Совиљ из Управе полиције Министарства унутрашњих послова.

Он је нагласио да припадници Министарства унутрашњих послова свакодневно предузимају мере и радње из своје надлежности ради контроле промета пиротехничких средстава и сузбијања нелегалне продаје.

„Припадници Министарства унутрашњих послова наставиће са радом у циљу сузбијања оваквих појава и напомињемо да ће свако ко се буде понашао супротно закону бити санкционисан”, истакао је Совиљ.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>