Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Играмо Заједно! Учимо Заједно!

У Нишу је у понедељак, 17. децембра у конференцијској сали Хотела Тами одржан семинар на којем је представљен трогодишњи пројекат под називом “Играмо Заједно! Учимо Заједно!”, који Специјална Олимпијада Србије спроводи у 12 градова и општина наше државе.

На семинару су учествовали представници 6 школа са територије Града Ниша, а циљ пројекта је да се током наредне три године у Нишу додатно развије и побољша инклузија особа са интелектуалном ометеношћу кроз бављење, у овом случају, инклузивним стоним тенисом и боћањем.

Жеља учесника пројекта је да допринесу зближавању и заједничким активностима на спортском терену деце са и без интелектуалних потешкоћа, као и да Специјална Олимпијада Србије унапреди своје односе са редовним школама у граду.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>