Новогодишњи програм нишког Позоришта лутака

Новогодишњи програм Позоришта лутака почиње у петак 21. децембра у 16.00 часова извођењем представе „Кад озебе Деда Мраз или Канџалаблези Бу Блу“ у режији Спасоја Ж. Миловановића.

„Кад озебе Деда Мраз или Канџалаблези Бу Блу“ је урнебесна новогодишња комедија намењенa деци и онима који нису изгубили моћ дечије маште, вере и смеха, кажу у Позоришту лутака.

То је прича о невероватном догађају када се Деда Мраз прехладио, са пуно неочекиваних обрта. Говори о страшном створењу, које непосредно пред Нову годину чини све да спречи Деда Мраза да крене на пут и донесе деци поклоне. И ко зна шта би могло да се догоди, да није Алфонса, смотаног пса заштитника и најбољег Деда Мразовог друга.

Поучна прича о пријатељству, надањима, радости, љубомори, одрастању и непостојању страшних створења која нас уводи у Нову годину, која ће засигурно бити боља од Старе.

Представа ће се изводити сваког дана до 30. децембра у више дневних термина за организовану и слободну посету гледалаца.
Цена улазнице износи 200 динара.

У оквиру новогодишњег програма Позориште лутака ће извести и низ хуманитраних представа на матичној сцени и ван ње.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.725 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>