Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Измене у програму Божићног фестивала

Организатор 11. Божићног фестивала обавестио је медије да је дошло до мањих измена у програму ове манифестације.

Наиме, уместо 25. децембра, за када је најављена, хуманитарна продаја радова сврљишких уметника одржаће се сутрадан, 26. децембра са почетком у 14 часова.

Промењено је и то да ће се кићење јелке 27. децембра од 11 сати одржати у градском парку, уместо, као досад, у центру Сврљига, а концерт КУД “Белоиње”, којим се затвара фестивал 10. јануара 2019. године, почиње у 18 часова.

То су биле све измене у програму Фестивала, а као што је и раније најављено, прва манифестација којом се означава почетак Фестивала је Годишњи концерт KУД “Сврљиг” који почиње у уторак, 25. децембра у 18 часова у Сали биоскопа Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>