Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Чланови УСС чистили снег са тротоара

Чланови Уједињене сељачке странке дали су пример суграђанима како се треба понашати у ситуацијама када је град завејан, као што је то случај ових дана у Сврљигу.

Наиме, углавном млађи део чланства УСС данас је изашао на улице са лопатама у рукама и предвођени председницом Извршног одбора странке и председницом општине Сврљиг, Јеленом Трифуновић и Мирославом Марковићем, најпре су чистили снег испред својих страначких просторија у Сврљигу, а онда и са градских тротоара.

Марковић каже да њихова акција не значи да радници комуналног предузећа не раде добро свој посао, већ да је посао преобиман и да не могу све да стигну, па су решили да помогну.
(Изјава: Мирослав Марковић, Уједињена сељачка странка)

Чланови УСС чистили су снег у улицама Васе Албанца и Душана Тривунца, јер су поценили да је тамо помоћ најпотребнија.

На власнике кућа, станова и локала, који су дужни да чисте снег испред својих објеката, јуче је апеловао и директор ЈКСП Сврљиг, Игор Давидовић, да се лате лопате и очисте снег са тротоара, јер је то њихова обавеза.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>