Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Божићни фестивал почиње концертом КУД “Сврљиг”

Годишњим концертом КУД “Сврљиг” почеће овогодишњи, 11. по реду, Божићни фестивал у Сврљигу.

На годишњем концерту КУД “Сврљиг”, који ће бити одржан у петак, 25. децембра и који ће бити прва у низу манифестација у оквиру овогодишњег Божићног фестивала, осим домаћина, КУД “Сврљиг”, наступиће и КУД “Кнез Лазар” из Сења, КУД “Радосав Лазић” из Стубице и КУД “Преконога” из Преконоге…

Концерт се одржава у великој сали Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг, са почетком у 18 сати. Уместо улазнице посетиоци ће моћи да убаце добровољни прилог који ће организатори Божићног фестивала на крају манифестације уплатити неком од суграђана коме, по њиховој процени у том тренутку буде најпотребнији.

Истог дана, нешто раније, од 17 сати, у Кафеу Инкогнито биће одржана хуманитарна аукција ликовних радова сврљишких уметника. Новац од пропдатих слика биће такође дониран у добротворне сврхе.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>