Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Balkans best fighters предстојећег викенда у Нишу

Око 1000 такмичара из 15 земаља Балкана и Европе учествоваће на кик бокс спектаклу који се овог викенда одржава у нишкој хали Чаир.

Balkans best fighters организује Кик бокс клуб „Ниш“, под покровитељством града Ниша.

Нишлије ће најбоље кик боксере и њихове борбе моћи да прате 15. и 16. децембра, када је и заказана ова међународна кик бокс ревија.

Борбе почињу у суботу ујутру од 10 часова на два ринга, а главни спектакл је у суботу увече од 18 часова, када је и дефиле учесника, као и најбоље борбе елиминација.
Такмичења се настављају и сутрадан, у недељу 16. децембра од 10 часова. Финалне борбе су од 18 часова, као и додела признања најбољима.

На турнир долазе екипе из Аустрије, Словеније, Хрватске, БиХ, Црне Горе, Македоније, Мађарске, Бугарске, Пољске, Молдавије, Грчке, Турске, Румуније, Албаније и Србије.

Прво место прошле године припало је управо организатору – КБК “Ниш”.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>