Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Велики успех ШК “Грбавче”

Шаховски клуб “Грбавче” освојио је прво место у недавно одржаној Лиги Шаховског савеза Нишавског округа, чиме је постигао невероватан успех за један сеоски шаховски клуб.

Другог децембра завршена је Лига Шаховског савеза Нишавског округа у којој су учешће узеле две сврљишке екипе: ШК Ветеран и ШК Грбавче.

Шаховски клуб Грбавче је освојио прво место са 13 меч бодова и 28 поена из 4 победе и један нерешени меч и пласирао се у Лигу Шаховског савеза Централне Србије – група Југ.

Право на пласман у вишу лигу, према правилима ШС Централне Србије, оствариће још једна екипа – победник из меча између ШК Цар Константин и ШК Цугераши.

Овај успех ШК Грбавче приписује се члановиома клуба и амбициозном руководству клуба на челу са председником Станишом Тасићем.

Иза шампиона из Грбавча остале су реномиране екипе као што су ШК “Цар Константин” из Ниша са освојених 10 меч бодова и 25,5 поена, “Цугераши” из Куршумлије са 9 меч бодова и 20 поена, “Јединство” из Беле Паланке, “Алиса Марић” из Ниша и сврљишки ШК Ветеран.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,320 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>