Милетић тражи реконструкцију НН мреже на југу Србије

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и народни посланик Милија Милетић одржали су састанак са директором Електродистрибуције, огранка у Зајечару, Миломиром Динићем и шефовима књажевачке и сврљишке електродистрибуције ради решавања проблема са нисконапонском мрежом у општини Сврљиг.

Милетић каже да је циљ састанка, који је одржан у Сврљигу, био решавање проблема на електро – мрежи која је у веома лошем стању, посебно у сеоским срединама општине Сврљиг, где треба заменити дотрајале бандере и санирати нисконапонску мрежу, али и побољшати јавну расвету на територији читаве општине.

“Сагласили смо се да је стање нисконапонске мреже у веома лошем стању и да морамо да кренемо у реконструкцију и поправку исте. Наредни састанак биће код директора Електро привреде Србије”, истакао је Милетић.

Милетић је иначе ову тему покренуо и у Народној скупштини Републике Србије, када је пре неколико дана поставио посланичко питање упућено Електропривреди Србије.

(Изјава: Милија Милетић, народни посланик)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>