За дочек у Нишу Жељко Васић и Лексингтон бенд

Нишлије које одлуче да Нову годину дочекају на Тргу краља Милана забављаће Жељко Васић и група Лексингтон.

Срђан Савић, директор Нишког културног центра, који организује дочек на Тргу, каже да се на јавну набавку коју су расписали јавила једино београдска агенција „Вранела“ која је понудила дочек са Лекисингтоном и Васићем.

Пре поноћи наступаће један од извођача са којим ће Нишлије ући у Нову 2019. годину, а после поноћи ће наступати други. Нишлијама је загарантован добар провод за дочек Нове године на Тргу. Нишлије ће, као и ову стару, и Нову годину дочекати уз ватромет, што је већ постало традиција. И све то у новогодишњем амбијенту јер је централни нишки Трг већ украшен, а очекују се и нови украси који ће стићи до 22. децембра.

И када се ради о безбедности грађана све ће бити под конктролом. Агенција којој је поверен дочек Нове године биће задужена за обезбеђивање бине, а ако случајно некоме позли за време дочека ту су и екипе Хитне помоћи које ће дежурати током целе вечери.

Дочек нове године на Тргу, односно сам наступ извођача, коштао је седам милиона динара, док ће за ватромет бити издвојено још око милион и по динара. Од тих пара биће плаћене и остале услуге…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.052 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>