Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Ванредни избори и уставни референдум на пролеће?

Србија би на пролеће опет могла на ванредне парламентарне изборе, пише Блиц и додаје да је председник Србије и Српске напредне странке Александар Вучић разговарао о томе са сарадницима и да је све ближе да донесе такву одлуку.

Према сазнањима тог листа, Вучић је на ову тему разговарао у недељу увече са руководством напредњака и поручио им да је спреман да одмах након локалних избора у Лучанима, 16. децембра, донесе одлуку о расписивању ванредних парламентарних избора.

Вучић је дао налог свим страначким органима да буду спремни за изборе на пролеће, наводи Блиц.

Извршни директор Цесида Бојан Клачар рекао је за тај лист да верује да постоје реалне шансе да се ти избори одрже, али да та одлука није ни при крају да буде донета.
Према његовим речима, не би било изненађење да се уставни референдум споји са ванредним изборима.

Уколико буду расписани, биће то четврти парламентарни избори од 2012. године, када је СНС дошла на власт.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,293 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>