Милетић и Трифуновић разговарали са премијерком

Председница општине Сврљиг Јелена Трифуновић и народни посланик Милија Милетић састали су се у петак, 30. новембра са председницом Владе Србије Аном Брнабић.

Како је објављено на сајту Општине Сврљиг, председница општине и народни посланик су од премијерке затражили помоћ у проналажењу инвеститора који би покренуо посао на територији сврљишке општине и упослио одређени број људи.

На састанку је било речи о могућности изградње колектора за отпадне воде у индустријској зони, завршетку изградње вишенаменске спортске хале и изградњи геронтолошког центра у Сврљигу.

Народни посланик Милија Милетић након састанка председници Владе Ани Брнабић уручио је поклон – дар општине Сврљиг у виду сувенира који су израдиле сврљишке домаћице, производа из ЗЗ „Сврљижанка„ и књиге из издавачке делатности Центра за туризам, културу и спорт Сврљиг.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,951 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>