Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

“Репродукција Пикасових дела” у Кафеу “Дневна соба”

Изложба под називом “Репродукције Пикасових дела” аутора Милоша Петковића биће отворена у петак, 7. децембра од 19 сати у Кафе бару “Дневна Соба” у Нишу, а публику на отварању очекује и цонцерт Јане Митић.

Слике које ће нишка јавност имати могућност да погледа су Милошеви ранији радови из периода његовог студирања, односно из 2012. и 2013. године. Слике су настале као вежба док је проучавао кубизам и Пикасова дела, из чега је касније развио свој препознатљиви стил.

Уметничка дела која ће бити изложена су рађена техником акрил на картону, просечних димензија 40×50цм.

Милош Петровић рођен је 1992. године у Нишу. Средњу Уметничку школу завршио је у Нишу. Дипломирао је на Технолошком факултету у Лесковцу као стипендиста Фонда за младе таленте Доситеја. Почасни је члан Српског хемијског друштва у Београду.

Учествовао је у многим пројектима и имао више запажених групних и самосталних изложби.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

9,199 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>