Такмичење риболоваца у суботу

Организација спортских риболоваца „Тимок“ Сврљиг организује традиционално удружењско такмичење у дисциплини „лов рибе удицом на пловак“, у категорији пензионера и особа са инвалидитетом. Такмичење ће бити одржано у суботу, 7. јула, на Сврљишком Тимоку, на писти код бране на Пастиришту.
На такмичењу могу учествовати само чланови ОСР „Тимок“ Сврљиг, са важећом дозволом за 2012. годину, који могу да се пријаве код председника организације, Милана Тошића, на телефон 063/ 75-21-666, код секретара Драгољуба Пејчића, на телефон 063/ 89-345-32, или код Бокана Ивковића, благајника, на бројеве 018/ 821-284 и 061/ 325-44-64. Пријава такмичара могућа је и на стази код „печурке“ на дан такмичења, до 7 и 30.
Сви учесници на такмичењу су у обавези да понесу плетене чуварке, а након завршетка такмичења и мерења улова, сва риба се враћа у воду. Поред доделе признања најуспешнијима, након такмичења све риболовце очекује и уобичајено дружење код „печурке“ на Спортском центру Пастириште.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,385 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>