Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Апел за штедњу воде

Због изузетно високих температура и повећане потрошње воде, Јавно комунално-стамбено предузеће “Сврљиг” је свим становницима који се водом снабдевају из водовода којим газдује ово предузеће, упутило апел за штедњу.
Према саопштењу ЈКСП “Сврљиг“ вода се троши ненаменски, а од 1. јула почеле су и несташице воде у вишим деловима Сврљига у вечерњим сатима.
– Како се очекују још веће врућине, апелујемо да грађани строго воде рачуна о потрошњи воде, и да је користе само за санитарне потребе и пиће, а не и за заливање травњака и пластеника – кажу из ЈКСП “Сврљиг“.
Апел се односи и на мештане села Преконога где је због квара на пумпи у црпном бунару такође поремећено водоснабдевање, па се вода препумпава свакодневно од 6 до 18х из акумулације за Сврљиг.
– Посебно упућујемо апел правним лицима да не заливају травњаке, а посебно фудбалском клубу „Сврљиг“ да ових дана не залива терен – стоји у саопштењу ЈКСП “Сврљиг“.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,490 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>