Цео ОО ДСС у Гаџином Хану прешао у СНС

Руководство и сви чланови Општинског одбора Демократске странке Србије у Гаџином Хану приступили су Српској напредној странци.
На конференцији за новинаре одржаној у Нишу члан Извршног одбора ДСС, главног одбора те странке и председник Општинског одбора ДСС Гаџин Хан, Драган Мијалковић, саопштио је да је одбор те странке у Гаџином Хану одлуку донео једногласно.
„Руководећи се оним што је до сада председник Србије Александар Вучић учинио и чини за промену угледа наше земље у свету, као и због залагања за наш народ, а посебно за нас који живимо у пет округа јужне Србије, све своје капацитете придружујемо нашим колегама из Српске напредне странке како бисмо уједињени брже и лакше помогли нашој општини и нашем округу“, рекао је Мијалковић.
Горан Стоиљковић, члан Главног одбора Српске напредне странке и председник Општинског одбора СНС Гаџин Хан, истакао је да ће у наредном периоду заједничка идеја водиља бити рад на оживљавању Заплања, како би младе задржали да остану на селу и у Гаџином Хану.
„Све нас у Српској напредној странци у Општини Гаџин Хан обрадовала је одлука руководства и целокупног чланства ОО ДСС Гаџин Хан о приступњу Српској напредној странци и стварању јединственог тима у Заплању. То је доказ да наш председник Александар Вучић и Српска напредна странка, као највећа и најјача странка у Србији воде исправну политику, политику просперитета Србије и напретка сваког њеног дела, укључујући и југоисток Србије“, изјавио је Стоиљковић.
Преласком чланства ДСС-а, СНС у Гаџином Хану добио је помоћника председника Општине, два члана Већа, четири одборника, директора Дома здравља и председнике појединих надзорних и управних одбора у Гаџином Хану.
Српска напредна странка је на власти у Гаџином Хану од 2015. године.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.338 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>