Девета ликовна колонија

Девета ликовна колонија „Арс Тимакум 2012“ ове године ће бити одржана од 4. до 9. јула, а сликари ће своје радове стварати на прелеппим обронцима живописне Старе планине.
Сврљишка Ликовна колонија биће домаћин сликарима из целе Србије, а имаће и једног госта из Бугарске. На овогодишњој колонији учествоваће једанаест сликара: Васил Влев из Софије, Влада Рашић, Мирјана Мит, Данкица Петровска и Миладин Стошић из Београда, Мирољуб Токић из Алексинца, Јованка Рашовић из Крушеваца, Маријана Стоиљковић из Крагујевца, Добривоје Петрушијевић из Врања, Бојкан Радовић из Крагујеваца, Миљан Миленковић из Сврљига и гости колоније биће Зорица Бранковић Басарић и Душан Васић из Сврљига.
Отварање колоније биће у среду 4. јула у 19 часова у дворишту Културног центра Сврљиг, а посетиоци ће моћи том приликом да погледају и изложбу слика насталих на прошлoгодишњој колонији.
Организатор ликовне колоније „Арс Тимакум 2012“ је Културни центар Сврљиг, а покровитељ Општина Сврљиг.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

12,403 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>