Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Лиса Симон на Нишвилу 2018.

Америчка певачица и глумица Лиса Симон, наступиће на овогодишњем Нишвилу у суботу 11. августа.

Лиса Симон је једино дете једне од највећих џез, соул и ритам и блуз певачица свих времена и борца за грађанска права, Нине Симон.

Лиса ће овим наступом обележити 85 година од рођења своје мајке, као и њен овогодишњи улазак у кућу славних рок ен рола.

Лиса Симон је током протеклих пар деценија доказала да је способна да изађе из сенке славне мајке. Као певачуца, наступала је на престижним концертним подијумима од њујоршких “Карнеги Хола”, “Линколн центра” и “Таун хола” преко Сиднејске опере, до париске “Олимпије”…

Организатори Нишвила су тренутно у договорима да Лиса Симон, осим воркшопа за певаче, одржи и радионицу за младе глумце.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,172 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>