10. Медијана фестивал дечијег стваралаштва

Медијана фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу ће окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, на јубиларном, 10. Медијана фестивалу дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће се одржати 21. и 22. марта 2018. године.

И ове године гости Фестивала су најистакнутији српски ствараоци за децу, као што су Љубивоје Ршумовић, Бранко Стевановић, Тоде Николетић, Градимир Стојковић, Виолета Јовић, Гордана Тимотијевић и други…

Фестивал ће бити отворен у ОШ „Свети Сава“ у 12 сати, а планиран је низ манифестација током два фестивалска дана. У дворишту ГО Медијана биће посађено десет садница у знак десетог одржавања фестивала, а централни програм Фестивала биће одржан у малој сали Дома Војске у четвртак, 22. марта када ће бити додељене награде учесницима литерарног и ликовног конкурса који је био расписан за ученике основних и средњих школа и предшколце на тему „Осмех за сваку главу“. Награде ће добити и најуспешнији наставници, а представиће се и писци, учесници Фестивала.

Организатор Фестивала је нишка Градска општина Медијана.

Be the first to comment on "10. Медијана фестивал дечијег стваралаштва"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*