Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

10. Медијана фестивал дечијег стваралаштва

Медијана фестивал дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу ће окупити талентовану децу и доказане ствараоце за децу, на јубиларном, 10. Медијана фестивалу дечијег стваралаштва и стваралаштва за децу, који ће се одржати 21. и 22. марта 2018. године.

И ове године гости Фестивала су најистакнутији српски ствараоци за децу, као што су Љубивоје Ршумовић, Бранко Стевановић, Тоде Николетић, Градимир Стојковић, Виолета Јовић, Гордана Тимотијевић и други…

Фестивал ће бити отворен у ОШ „Свети Сава“ у 12 сати, а планиран је низ манифестација током два фестивалска дана. У дворишту ГО Медијана биће посађено десет садница у знак десетог одржавања фестивала, а централни програм Фестивала биће одржан у малој сали Дома Војске у четвртак, 22. марта када ће бити додељене награде учесницима литерарног и ликовног конкурса који је био расписан за ученике основних и средњих школа и предшколце на тему „Осмех за сваку главу”. Награде ће добити и најуспешнији наставници, а представиће се и писци, учесници Фестивала.

Организатор Фестивала је нишка Градска општина Медијана.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,359 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>