Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Сајам Дани Сврљига у Београду најављен и из Народне скупштине

У холу Народне скупштине Републике Србије народни посланик Милија Милетић данас је одржао конференцију за новинаре на којој је најавио сутрашњи други Сајам пољопривреде и привреде Дани Сврљига у Београду.

Конференцији за новинаре присуствовали су и Јелена Трифуновић, председница Општине Сврљиг и њен помоћник Мирослав Марковић.

Милетић је нагласио да је предстојећи сајам у Београду прилика да свој производе и потенцијале представе пољопривредници и привредници, али и да ће се посебна пажња посветити туризму, као једној од важних привредних грана у развоју у општини Сврљиг.

Председница Општине, Јелена Трифуновић, позвала је Београђане да сутра посете Сајам Дани Сврљига у Београду, али и штанд Општине Сврљиг на Сајму туризма који се истовремено одржава у Београду.
(Изјава: Јелена Трифуновић, председница Општине Сврљиг)

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

8,626 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>