Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

У недељу 10. Сабор ловаца и хајка на вука

10. Сабор ловаца у Сврљигу и хајка на вука одржаће се у недељу, 25. фебруара на обронцима Сврљишких планина.

Традиционални, ове године и јубиларни, 10. Сабор ловаца организације Ловачко удружење ”Др Миленко Хаџић” Сврљиг, у сарадњи са Општином Сврљиг, Ловачким савезом Србије и Центром за туризам, културу и спорт Сврљиг.

Скуп ловаца и хајка на вука почеће у недељу окупљањем испред ловачког дома у Сврљигу у јутарњим часовима, а почетак лова на терену ловишта ”Сврљишке планине” планиран је за 8 часова.
По завршетку лова, организатори су најавили традиционалну ловачку забаву са ловачким специјалитетима, која почиње око 13 сати.

Сабор ловаца у Сврљигу традиционално посећује велики број ловаца, па се очекује да ће тако бити и ове године, уз очекивања да ће се и хајка на вука завршити успешно.

Из Ловачког удружења “Др Миленко Хаџић” апелују на учеснике Сабора да поштују мере безбедности у складу са Правилником о мерама безебедности у ловишту како би и ова манифестација протекла у најбољем реду.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

8,629 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>