Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Више од 700.000 пошиљки у наградној игри Узми рачун и победи

За учешће у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“ закључно са 22. фебруаром грађани су послали 707.108 коверата са фискалним рачунима или слиповима, саопштила је данас Пошта Србије.

У наградној игри која је почела 1. фебруара, у првом кругу који траје од 3. до 31. марта, биће четири извлачења награда – 3, 10, 17. и 24. марта.

Право учешћа имају пунолетни грађани с пребивалиштем или боравиштем у Србији, који треба да пошаљу по 10 рачуна или „слипова“ откуцаних од 1. јануара ове године, у износу од по бар 100 динара.
„Слипови“ и рачуни се шаљу одвојено, а ове године грађани слободно бирају коверте у којима ће их послати, те могу да користе и коверте из прошлогодишње наградне игре.
Коверте се шаљу неадресиране с напоменом „Узми рачун и победи 2018“, а поштарина се не плаћа.

Као и прошле, и ове године се општине и градови такмиче по броју рачуна које су њихови житељи послали у тој наградној игри.

„Узми рачун и победи“ организује Влада Србије, у сарадњи с Националном алијансом за локални економски развој и компанијама окупљеним у Савезу за фер конкуренцију.

Прошле године је, како се тврди, у тој наградној игри учествовало 40 одсто грађана Србије који су послали више од 85 милиона фискалних рачуна.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

8,629 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>