Више од 700.000 пошиљки у наградној игри Узми рачун и победи

За учешће у наградној игри „Узми рачун и победи 2018“ закључно са 22. фебруаром грађани су послали 707.108 коверата са фискалним рачунима или слиповима, саопштила је данас Пошта Србије.

У наградној игри која је почела 1. фебруара, у првом кругу који траје од 3. до 31. марта, биће четири извлачења награда – 3, 10, 17. и 24. марта.

Право учешћа имају пунолетни грађани с пребивалиштем или боравиштем у Србији, који треба да пошаљу по 10 рачуна или „слипова“ откуцаних од 1. јануара ове године, у износу од по бар 100 динара.
„Слипови“ и рачуни се шаљу одвојено, а ове године грађани слободно бирају коверте у којима ће их послати, те могу да користе и коверте из прошлогодишње наградне игре.
Коверте се шаљу неадресиране с напоменом „Узми рачун и победи 2018“, а поштарина се не плаћа.

Као и прошле, и ове године се општине и градови такмиче по броју рачуна које су њихови житељи послали у тој наградној игри.

„Узми рачун и победи“ организује Влада Србије, у сарадњи с Националном алијансом за локални економски развој и компанијама окупљеним у Савезу за фер конкуренцију.

Прошле године је, како се тврди, у тој наградној игри учествовало 40 одсто грађана Србије који су послали више од 85 милиона фискалних рачуна.

Be the first to comment on "Више од 700.000 пошиљки у наградној игри Узми рачун и победи"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*