Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Сутра захлађење, суснежица и снег

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода у наредних седам дана очекује се облачно и хладније време са суснежицом и снегом.

У уторак на северу и западу биће хладније са суснежицом и снегом уз стварање снежног покривача, у осталим крајевима са кишом.

У среду ће бити суснежица и снег у већини места уз даље повећање висине постојећег снежног покривача, а у централним и јужним крајевима формираће се снежни покривач.

У Тимочкој Крајини, уз нешто вишу температуру условљену фенским ефектом, очекује се киша. У четвртак се очекује престанак падавина, прво на северозападу и западу земље. Затим ће бити углавном суво време, уз мањи пораст температуре.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,172 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>