Стручни тренинг јавног наступа на Филозофском факултету у Нишу

Пројекат Филозофског факултета Универзитета у Нишу, у виду стручног тренинга јавног наступа, који траје цео семестар, завршава се 18. јануара 2018. године.

Пројекат је почео са реализацијом на почетку семестра 2017/2018. на Филозофском факултету, а намењен је свима који желе да науче више о јавном наступу, првенствено Департману за комуникологију и новинарство.

Овај завршни час организован је тако да ће на самом почетку беседити студенти који су похађали ове часове, а након тога ће деканица Филозофског факултета, проф. др Наталија Јовановић, уручити сертификате свима који су успешно завршили тренинг.

Петочлани жири донеће одлуку који се студент посебно истакао током излагања. У саставу жирија су: Проф. др Александра Костић, проф. др Александра Лончар Раичевић, Слађана Остојић, директор ТВ Зона Плус, Оливер Катић, музичар и Ивана Савић, магистар уметности, професор у Уметничкој школи Ниш.

Тим Пројектачине проф. др Владета Радовић, проф. др Иван Цветановић, Велибор Петковић и предавач/сарадник Маријана Витас.

Завршни тренинг јавног наступа биће одржан 18. јануара у 18 сати у амфитеатру 21.

Be the first to comment on "Стручни тренинг јавног наступа на Филозофском факултету у Нишу"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*