Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Научни скуп „Управљање комуналним системом и заштита животне средине“

Факултет заштите на раду у сарадњи са Факултетом техничких наука Универзитета у Новом Саду, Департманом за заштиту животне средине и заштите на раду, организује научни скуп под називом „Човек и радна средина“ посвећен управљању комуналним системом и заштити животне средине.

Научни скуп обухватиће следеће тематске области: Управљање комуналним делатностима, Анализа и процена утицаја комуналног система на квалитет радне и животне средине, Ефикасност и менаџмент комуналног система, Искуства учесника у пружању комуналних услуга и Заштита на раду у теорији и пракси.

На овогодишњој конференцији учестоваће преко 80 аутора и коаутора из земље и иностранства.

XVII Национални научни скуп са међународним учешћем “Човек и радна средина” ће бити одржан у Нишу од 6 – 8. децембра 2017. године у амфитеатру Факултетa заштите на раду. Отварање научног скупа предвиђено је за среду, са почетком у 11:00 часова,

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6.421 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>