Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Сви путеви проходни

ЈП „Путеви Србије“ обавештава јавност да су путари спремно дочекали снежне падавине и да су сви путеви у Србији проходни.

Екипе путара су са механизацијом на терену 24 часа и чине све да се саобраћај на свим путним правцима одвија нормално, кажу у овом предузећу.

Од 01. децембра у 16:00 часова Штаб зимске службе ЈП ,,Путеви Србије“ увео је други степен приправности зимске службе на државним путевима I и II реда који подразумева ангажовање 50 % предвиђене механизације у пункту.

24 ангажованих специјализованих предузећа ће из 164 пункта обављати одржавање мреже државних путева Републике Србије.

Јавно предузеће „Путеви Србије“ апелује на учеснике у саобраћају да буду посебно опрезни због клизавог коловоза и моле све возаче да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут, да возе веома пажљиво и прилагоде брзину кретања условима на путу.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

6.421 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>