Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Представљање Србије на N.A.R. сајму и конференцији у Чикагу

Презентација под називом The benefits of Doing Business in Serbia одржана је почетком новембра у оквиру америчког сајма National Association of Realtors у Чикагу.

Национална организација трговаца некретнинама је веома значајан сајам у Америци и одржава се у различитим градовима, а сваке године скуп посети више хиљада агената за некретнине, брокера и инвеститора из целог света. На овгодишњем сајму било је више од 20 хиљада учесника из 60 земаља.

Србију су на овогодишњем сајму представљали чланови удружења трговаца некретнинама Кластер, који су још прошле године у Орланду потписали протокол о сарадњи са америчким удружењем НАР, и још неколико представника српских агенција.

Српска делегација изразила је задовољство што има прилике да присуствује конференцији и сајму Асоцијације трговаца некретнинама и изразила је велико задовољство што присуствује овом сајму на коме се пружају могућности за сарадњу у области продаје некретнина, не само са САД, него и са осталим земљама, чланицама НАР асоцијације.
На презентацији је говорио и амбасадор Републике Србије у САД, Ђерђ Матковић, а догађај су својим присуством увеличали конзул Дејан Радуловић, представници удружења Кластер некретнина из Србије и привредници, агенти и гости из Чикага.
(Изјава: Ђерђ Матковић, амбасадор Србије у САД)

Ову посету сајму у Чикагу представници из Србије су искористили и за потписивање уговора са представницом Грчке асоцијације Александром Секоури, о заједничкој сарадњи удружења трговаца некретнинама Србије и Грчке.

Србија је на овом сајму представљена у најбољем светлу као земља која је отворена за нове пословне подухвате из области грађевинарства, некретнина и трговине.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7,141 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>