Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Концерти талентованих младих светских уметника на ФУ

Концерти талентованих младих светских уметника на класичној хармоници одржаваће се од среде, 8. новембра до петка, 10. новембра у Концертно – изложбеном простору ФУ у Нишу.

Реализацију концерата, у организацији Музичког центра Ад Либитум, Крагујевац и Факултета уметности у Нишу, подржало је Министарство културе и информисања Републике Србије и Град Крагујевац.
У среду 8. новембра наступиће талентовани хармоникаш из Русије, Никита Власов, који је освојио II место на Светском купу у Русији 2016. године.

Нежа Торкар, млади уметник из Словеније, одржаће концерт у четвртак, 9. новембра са почетком у 19 сати. Он је освојио 3. место на такмичењу у Клингенталу у Немачкој 2017. године.

И у петак, 10. новембра, концерт ће одржати млада и талентована уметница Тиан Јианан из Кине у пратњи Гудачког оркестра Концертанте Факултета уметности Универзитета у Нишу под диригентском палицом др Милене Ињац.

Сви концерти почињу у 19 сати, а улаз је бесплатан.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

7,141 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>