Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Каратисти КК “Дервен” се пласирали у финале Првенства Србије

Чланови карате клуба “Дервен“ из Сврљига су у недељу, 29. октобра, учествовали на II квалификационом турниру за првенство Србије у каратеу, које је одржано у Каргујевцу.

Њих деветоро, међу 250 такмичара, изборило је учешће за финале које се одржава у Нишу 11. новембра, а неки су надмашили очекивања.

Такмичари Карате клуба “Дервен” Алекса Лазаревић и Наталија Ђорђевић освојили су златне медаље у катама, једна сребрна медаља је припала Даници Лазаревић, а бронзане Тини Стаменковић у борбама и Нини Стојановић у катама.

Тренер сврљишких каратиста Бојан Павловић каже да се управа клуба захваљује општини Сврљиг и Центру за туризам, културу и спорт што су им помогли и омогућили да реализују јесењи део такмичења, а младим каратистима честита на освојеним медаљама и жели им још бољи успех на финалном такмичењу.

Карате клуб Дервен у среду, 1. новембра, обележава значајан јубилеј, 10 година постојања и успешног рада Клуба, па позивају све старе и нове чланове, родитеље и симпатизере клуба на обележавање јубилеја.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

10,171 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>