15 parova se venčalo danas u Svrljigu

Petnaest parova danas je u specijalno dekorisanoj sali Skupštine opštine Svrljig reklo sudbonosno da, nakon što su saslušali izvod iz zakona o braku Republike Srbije, koji su im pročitali matičari. Zajedničkom venčanju prisustvovali su Milija Miletić, predsednik opštine Svrljig i Jelena Trifunović, predsednica skupštine opštine Svrljig, koji su mladencima uručili čekove na 100, odnosno 150.000 dinara, koje opština Svrljig dodeljuje kao pomoć mladim bračnim parovima. Od početka ove godine, računajući današnje grupno venčanje, sklopljena su 32 braka na teritoriji opštine Svrljig, što je mnogo više u odnosu na 21 brak koji je sklopljen tokom 2011. godine.

Nakon venčanja mlade su zajednički bacile bidermajere ispred zgrade opštine, a Trifunovićeva i Miletić poželeli su im sve najbolje, puno zdravlja, ljubavi i sloge u zajedničkom životu, puno dece i čestitali su im današnje praznike – dan Svetog Trifuna i Dan zaljubljenih.

Veliki broj venčanja u Svrljigu i dalje izaziva veliku medijsku pažnju, a posebno to što je ovo prvo kolektivno venčanje u Svrljigu, pa ga je pored lokalnih medija propratilo i nekoliko njih sa strane, a prilog se našao i u emisiji Ovo je Srbija, na prvom programu RTS-a.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

16.231 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>