Кик бокс клубу “Ниш” пехар за најбољи клуб у Србији

На Јуниорском Full Contact првенству Србије, одржаном у Новом Кнежевцу 14. октобра, пехар за најбољи клуб првенства још једном је припао Кик бокс клубу “Ниш”, чији су такмичари освојили 8 медаља – 6 златних и 2 сребрне.

На до сада одржаних 5 првенстава на нивоу Србије, кикбоксерима Ниша је ово 4. пехар у овој години, и убедљиво 1. место за 2017. годину.

Златне медаље освојили су Никола Лазаревић, Мирољуб Петровић, Стефан Пауновић, Јована Јанковић, Сандра Саватић и Наталија Савић, док су Мила Кухта и Неда Бркић освојиле сребрне медаље.
До краја године, преостало је првенство Србије у Full Contact дисциплини за сениоре и кадете, које ће бити одржано 16. и 17. децембра.

Представници КБК “Ниш”, Новак Радуловић, репрезентативац и Срђан Радуловић, тренер репрезентације Србије, са осталим репрезентативцима припремаће се на Тари од 16. – 31. октобра за предстојеће Светско првенство које се одржава у Будимпешти од 4. – 12. новембра.

А под покровитељством Града Ниша, у организацији Кик бокс клуба “Ниш”, у СРЦ “Чаир” ће се од 1. до 3. децембра одржати Интернационални куп у кик боксу “Balkans Best Fighters”. Учешће на овом купу су потврдили кикбоксери из Бугарске, Молдавије, Македоније, Хрватске, Црне Горе, Босне и Херцеговине и Србије, а очекују се пријаве и из Словеније, Турске, Грчке, Албаније и Румуније.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.018 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>