Јесења изложба цвећа у Тврђави

Јесења изложба цвећа у Нишу ове године одржаће се од 18. до 22. октобра у Тврђави.

“Позивамо љубитеље цвећа, зеленила и природе, да у овим јесењим данима, од 18. до 22. октобра пруже својим чулима доживљај и дођу у Тврђаву да погледају XXВИИ Изложбу цвећа – Ниш 2017.Дочекаће их хармонија боја, звука и мириса”, кажу организатори из ЈКП “Медиана” Ниш.

Свечано отварање 27. Изложбе цвећа – Ниш 2017 је 18. октобра у 17:30 сати у Галерији савремене ликовне уметности у Нишкој тврђави.

Саксијско цвеће, аранжмани од резаног цвећа и биодекоративна опрема биће изложени у Галерији, дендролошки материјал на платоу иза Галерије а вртна опрема и експонати механизације за одржавање зеленила у простору Градске баште, у времену од 09:00 до 20:00 часова.

“И на овогодишњој Изложби, посетиоци ће имати прилику да се упознају са иновацијама у производњи и аранжирању цвећа, производњи дендролошког материјала и декоративне и вртне опреме”, додају из ЈКП “Медиане”.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

15.084 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>