Милетић има времена и за пољпривредне радове

Док траје летња пауза у раду Народне скупштине Србије, а само што се завршила Белмужијада, једна од највећих манифестација у општини Сврљиг, народни посланик Милија Милетић прионуо је на пољопривредне радове.

„Ових дана било је доста гужве око организације Белмужијаде, а пре тога било је доста обавеза у Скупштини Србије. Сада мора да се заврше и пољопривредни послови“, каже Милетић за Телевизију Ласер.
Пре неколико дана Милетић је радио на прикупљању сена на својим ливадама у атару села Плужина, затим је морао да се обере пасуљ, а данас се посветио наводњавању баште.

„Суша је десетковала овогодишњи род пасуља, а ни кукуруз неће боље да прође“, каже Милетић. „Ако се не залије башта нема ништа ни од паприке, парадајза, лука и купуса који смо посадили у башти. Ето какав је живот пољопривредника – невреме зачас уништи цео труд“, додаје Милетић.

Иначе, Милетић каже да поред обавеза народног посланика често мора да се нађе и на њиви, јер његови родитељи нису у стању да сами обављају све пољопривредне послове на селу.

Be the first to comment on "Милетић има времена и за пољпривредне радове"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*