ПУ Полетарац обележила 39 година ппостојања и рада

Приредбом под називом „Пут по свету на тротинету“ Предшколска установа „Полетарац“ из Сврљига обележила је у уторак, 30. маја, 39 година постојања и рада.

Организовани рад са децом предшколског узраста у општини Сврљиг почео је читаву деценију пре оснивања саме установе, 1. септембра 1968. године при Основној школи „Добрила Стамболић“. Сама предшколска установа, која је најпре носила назив Дечји вртић „13. октобар“, почела је са радом 1. септембра 1978. године.

Овај значајан јубилеј обележен је приредбом у којој су своје глумачко умеће и таленат показала деца која похађају Установу и коју су високо оценили сви посетиоци.
Свечаност је отворио директор Установе Дејан Милетић. Милетић је, поздрављајући госте, указао на одличну сарадњу са локалном самоуправом.
(Изјава: Дејан Милетић, директор ПУ Полетарац)

Госте је поздравио и народни посланик Милија Милетић, уз обећање да ће се увек залагати за сва системска решења у просвети која су у интересу малих и неразвијених средина, какве су оне на југу Србије.

Прослави су присуствовали многобројни гости, директори предшколских установа из окружења, представници локалне самоуправе, просветни радници и родитељи.

1 Comment on "ПУ Полетарац обележила 39 година ппостојања и рада"

  1. posaljite mi molim vas link za gledanje predstave na you tubu?

Leave a comment

Your email address will not be published.


*