Милетић тражи да се ревитализује пруга Ниш – Прахово

На почетку 3. седнице Првог редовног заседања Народне скупштине Републике Србије, која је почела данас, у оквиру питања народних посланика, Милија Милетић, народни посланик из Сврљига, поставио је питање Железницама Србије у вези ревитализације пруге Ниш – Прахово, која пролази кроз Сврљиг, Књажевац, Зајечар и друга места на југоистоку Србије.

Милетић је нагласио да је ова пруга веома важна за привредни и друштвени живот овог дела Србије и да би надлежне институције хитно требале да реагују и ревитализују ову пругу.
(Изјава: Милија Милетић, народни посланик)

Милетић је указао и на злоупотребу од стране кондуктера на овом делу пруге, који не пишу карте путницима на овим релацијама, већ новац за наплату карте стављају у џеп, што показује привидну нерентабилност путничког саобраћаја.
(Изјава: Милија Милетић, народни посланик)

One comment on “Милетић тражи да се ревитализује пруга Ниш – Прахово

  1. Dragisa Djordjevic on said:

    PRUGU NIS- PRAHOVO TREBA SACUVATI,JER CE USKORO OZIVETI POLJOPRIVREDA ,VOCARSTVO, VINOGRADARSTVO, RUDNIKE,BANJE….NAJLEPSI PEJZAZI ISTOCNE SRBIJE… KAD DUNAVOM OZIVI TURIZAM,OVA PRUGA JE PRECICA ZA ISTOK I JUG PREMA GRCKOJ. AERODROMI NIS,BOR,KRALJEVO, TURISTICKA KRUZNA VEZA BGD KLADOVO PRAHOVO,BOR,MAJDANPEK….! ZAUSTAVICE SE OVO PROPADANJE I PRUGA CE NAM BITI POKLON. TREBA PONOVO POSTAVITI KOLOSEKE NA TRASI USKOG KOLOSEKA ZAJECAR-PARACIN,,,TO JE BUDUCNOST….!!!SUNAMI PRODJE,ODNESE,ALI NESTO I OSTANE….JAVITE SE AKO SLICNO MISLITE….!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

14.747 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>