Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

ТВ Ласер од данас и у дигиталном пакету кабловског оператера Коперникус

Програм Телевизије “Ласер” од данас се емитује и у дигиталној платформи Кабловског оператера Коперникус на подручју Сврљига.

Како смо обавештени из централе јединог кабловског оператера у Сврљигу, осим у аналогном облику у коме је до сада био емитован програм наше телевизије, од данас се он налази и у дигиталној платформи, тако да сви Сврљижани који програм прате преко телевизора са дигиталним тјунером, или они који имају дигиталне кабловске сет – топ боксове, од данас могу да прате и наш програм. Потребно је једино да поново прескенирају канале на својим уређајима како би се програм појавио.

Иначе, Телевизијa “Ласер” својим сигналом покрива велики део средње и јужне Србије где живи више од милион становника у преко 30 општина. Општине у којима се види сигнал Телевизије “Ласер” су: Медвеђа, Лебане, Лесковац, Власотинце, Гаџин Хан, Бојник, Куршумлија, Прокупље, Житорађа, Дољевац, Мерошина, Бела Паланка, Блаце, Брус, Ниш, Сврљиг, Сокобања, Алексинац, Крушевац, Александровац, Врњачка Бања, Трстеник, Рековац, Варварин, Ћићевац, Ражањ, Параћин, а потврде праћења нешег програма имали смо и изван ове зоне.

Наш програм може се пратити, осим у кабловском систему “Коперникус” у Сврљигу, Нишу и Алексинцу и у кабловским системима “Јотел” у Нишу и Алекснцу, ЈМ” Оскар” у Куршумлији, КТВ “Царичин Град” у Лебану и Медвеђи, “Цитадела комуникације” у Бабушници, у кабловском систему “Поглед” у Алексинцу, “Прогрес” у Штрпцу на КиМ, и у систему интернет телевизије “GSS media” са седиштем у Бечу, који своје гледаоце има широм Европе са више десетина хиљада корисника.

Leave a Reply

Your e-mail address will not be published. Required fields are marked *

*


* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

11,301 Spam Comments Blocked so far by Spam Free Wordpress

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>